Meer dan de winkel aan de Zeilbergsestraat

Heerlijk vlees bij de juiste wijn Onze eigen ambachtelijke rokerij Onze goedgevulde toonbank

Barbecuefolder

Slagerij Bouwmans
Zeilbergsestraat 50
5751 LM DEURNE
tel: 0493-312636
fax: 0493-323341
e-mail: slagerijbouwmans@planet.nl

Indien u online bestelt graag aangeven bij opmerkingen of u:
a. vers stokbrood of afbakbrood wenst bij uw bestelling, geeft u niets aan dan ontvangt u vers stokbrood
b. bij pakket 2 en verder, fruit uit blik of vers fruit (meerprijs 0.60 p.p.) wenst bij uw bestelling, geeft u niets aan dan ontvangt u fruit uit blik

 

Hieronder vindt U een weergave van de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van barbecue. Heeft U echter andere wensen of wilt U geheel zelf Uw pakket samenstellen dan is dat natuurlijk altijd mogelijk in overleg, echter de prijs kan dan afwijken van de standaard prijzen, dat ligt geheel aan de samenstelling van het pakket. Interessant is het BUDGETPAKKET zie pakket 1: een ideaal pakket voor groepen met een kleiner budget of mensen die graag wat minder massa willen hebben maar toch lekker willen barbecueën.

Indien u online besteld dan graag aangeven bij opmerkingen of u vers of afbakstokbrood bij uw bestelling wenst.

1. A. BUDGET BARBECUEVLEESPAKKET:
Dit pakket bestaat uit 4 soorten vlees nml.

 1. hamburger
 2. barbecueworstje
 3. gemarineerde speklap (2X1/2 p.p.)
 4. gemarineerd kipspiesje

Dit vleespakket kost 3,75 per persoon. Spek en kipspies zijn gemarineerd, wilt U dit niet dan moet u dat bij bestelling even melden.

B.BUDGET BARBECUEPAKKET COMPLEET:

Ook dit pakket kunnen we compleet verzorgen en wordt dan als volgt samengesteld:

 1. vlees zie boven
 2. een pastasalade en een koolsalade samen 150 gram p.p.
 3. huzarensalade 150 gram p.p.
 4. stokbrood
 5. kruidenboter
 6. 3 soorten saus t.w.
  a. zigeunersaus
  b.cocktailsaus
  c. knoflooksaus

De prijs voor het budgetpakket compleet is 7,50 p.p. Indien u toch iets wilt wijzigen zal de prijs aangepast worden.

Nieuw

2. A.STANDAARDVLEESPAKKET :
Dit pakket bestaat uit de volgende vleessoorten.

Het vlees per pers.

 1. barbecueworstje
 2. hamburger
 3. satéstokje van varkenshaas
 4. kipfilet
 5. schouder- of varkenslapje

De laatste 2 vleessoorten kunt U laten marineren of een gedeelte daarvan, net zoals U dat graag zou willen. Normaal marineren wij beide soorten. Dit vleespakket kost € 4.99 per persoon.

B.STANDAARD PAKKET COMPLEET:
Dit is als volgt samengesteld. Het vlees is hierboven bij standaardpakket vermeld, daarbij komt dan nog:

 1. 3 verschillende verse rauwkostsalades (200gram p.p.)
 2. stokbrood
 3. perzik uit blik      3.en 4.kunnen vervangen worden door vers fruit (meerprijs 0.60 p.p.)
 4. ananas uit blik
 5. 3 verschillende soorten saus t.w.
 6. huzaren salade(150gram p.p.)
 7. kruidenboter

Dit complete pakket kost 8.99 per persoon. We kunnen ook nog een rauwkostsalade vervangen door kartoffelsalade.

Natuurlijk bent U niet verplicht de bovenstaande vleessoorten te nemen. Dit geldt voor alle pakketten. Onderaan de folder vindt u voorbeelden van andere produkten. De prijs zal dan wel aangepast worden.

In hoeverre de prijs van het pakket na aanpassing verandert ligt een beetje aan de vleessoorten die U uitzoekt. Ook in het sauzenpakket zijn variaties mogelijk zoals bijvoorbeeld aanvullen met of vervangen door satesaus, knoflooksaus of ravigottesaus. U kunt ook meer/minder rauwkost en stokbrood bestellen, ook dan wordt de prijs aangepast.

3  A.PAKKET ASSORTI VLEES:
Dit pakket bestaat uit 9 vleessoorten nml.

 1. barbecueworstje
 2. hamburger
 3. satéstokje van varkenshaas
 4. kipfilet
 5. varkenslapje
 6. Gebakken peelham
 7. gemarineerd spek
 8. caribean minute steak
 9. spareribs

Het aantal stuks vlees per persoon blijft dan 5 stuks, maar wordt dan verdeeld over die 9 soorten. Dit vleespakket kost per persoon Euro 5.99.

B.PAKKET ASSORTI COMPLEET : Hier wordt het assorti vlees pakket aangevuld tot geheel compleet, dus met sauzen, rauwkost, fruit, stokbrood, kruidenboter, huzarensalade (zie voor volledige info bij pakket 2B). Prijs voor dit pakket assorti compleet is  Euro 9.99 per persoon.

4. A. THEMAPAKKET ROMA ITALIA VLEES: Dit pakket bestaat uit 7 vleessoorten nml.

 1. Italiaans saucijsje
 2. pizzaburger
 3. gemarineerde&gegaarde kipspies
 4. schnitzel italia
 5. gebakken varkensrib
 6. gekruide reepjes in folie
 7. biefstuk milano

Het aantal stuks vlees per persoon blijft wel 5 stuks, maar dan verdeeld over die 7 soorten. Dit vleespakket kost Euro 9.99 per persoon.

B. ROMA ITALIA COMPLEET

 1. vlees zie boven
 2. 2 luxe verse rauwkostsalades
  a. tortelinisalade
  b. toscaanse salade
 3. huzarensalade
 4. kruidenboter
 5. stokbrood
 6. fruit uit blik of vers fruit (meerprijs 0.60 p.p.)
 7. aardappelsalade
 8. saus (knoflook, cocktail, rode saus)

Dit complete pakket kost 14.99 per persoon. Dit pakket dient minimaal 4 dagen van te voren besteld te worden. Dus dinsdag voor 12.00 uur voor zaterdag/zondag.

5 A. THEMAPAKKET CARIBEAN NIGHTS: Dit pakket bestaat uit 7 vleessoorten nml.

 1. caribean saucijsje
 2. hawaiiburger
 3. gemarineerde&gegaarde kipspies
 4. gemarineerd spek
 5. gebakken peelham
 6. hawaiispies
 7. caribean minute steak

Het aantal stuks vlees per persoon blijft wel 5 stuks, maar dan verdeeld over die 7 soorten. Dit vleespakket kost Euro 8.50 per persoon.

B. CARIBEAN NIGHTS COMPLEET:

 1. vlees zie boven
 2. stokbrood
 3. fruit uit blik of vers fruit (meerprijs 0.60 p.p.)
 4. saus (knoflook, sate, rode saus)
 5. huzarensalade
 6. kruidenboter
 7. aardappelsalade
 8. 2 soorten luxe verse rauwkost 
  a. rode pasta salade
  b. pittige salade

Dit complete pakket kost Euro 13.50 per persoon. Dit pakket dient minimaal 4 dagen van te voren besteld te worden. Dus dinsdag voor 12.00 voor zaterdag/zondag.

6..VISPAKKET:

Dit pakket bestaat uit 5 stuks vis per persoon, t.w. 2 xscampi, 2 x pangasiusspies en een gemarineerde zalmmoot in aluminiumfolie. Prijs 7.99 per persoon. (Gewicht en marktafhankelijk, dus prijs kan wijzigen.) Dit pakket kan ook compleet(zie pakket 2b) zoals de andere pakketten, de prijs is dan 12.99 p.p.

7. VEGETARISCH PAKKET:

Ook voor vegetariërs hebben wij een barbecuepakket in ons assortiment. Dit pakket bestaat uit verschillende soorten produkten. Elke persoon krijgt 5 stuks. Het ‘vlees’pakket kost dan 5.99 per persoon. We hebben groenteburgers, vegetarische hamburgers, satéstokjes, gehaktstokjes, javaanse schijf,rijstburgers, schnitzels. Hieruit wordt een pakket samengesteld. Dit pakket kan ook compleet met rauwkost, saus, aardappelsalade, stokbrood, kruidenboter en fruit uit blik ( vers fruit tegen meerprijs 0.60 p.p.).  De prijs wordt dan  9.99 per persoon  

Voorbeelden van produkten waarmee u kunt switchen in uw pakket, houdt wel rekening met aanpassing van de prijs van uw pakket na wijziging in het assortiment!

 • speklapjes ev. gemarineerd
 • spareribs
 • saterolletje
 • drumsticks ev. gemarineerd
 • sjaslicks
 • grillo's
 • caribean minute steaks
 • dordognesteak
 • gebakken drumsticks
 • biefstuk
 • entrecote
 • spaakhammetjes
 • lamscoteletjes
 • hamlapjes ev. gemarineerd - á la minute lapjes
 • texaslappen
 • greensteaks
 • kipsaté
 • lende of runderrib gemarineerd
 • sjaslicks
 • runderhamburgers

MET ANDERE WOORDEN:Wij kunnen voor U een barbecuepakket samenstellen geheel naar Uw wens en prijsklasse. Dat geldt zowel voor grote alsook voor kleine groepen(compleet van 2 tot ...).

Voor wegwerp bestek en borden kunnen wij ook zorgen, dat kost dan per persoon Euro 0.60. Het is mogelijk om aardewerken borden en normaal bestek te lenen, doch dit moet dan wel SCHOON  retour.

Voor mensen met een VOEDSELALLERGIE kunnen wij in overleg ook een lekkere barbecue samenstellen maar dit moet wel ruim van te voren aangegeven worden.

Wilt u een grotere of andere hoeveelheid van 1 van de onderdelen van de pakketten, bijvoorbeeld vlees of rauwkost, dan kan dat altijd, maar dan wordt de prijs van het pakket aangepast.

Het is mogelijk om vleessoorten te wijzigen in een pakket  maar dan wordt de prijs van het pakket aangepast. 

De prijzen genoemd in deze folder zijn AFHAALPRIJZEN. HET IS DE MOEITE WAARD OM DE PRIJZEN TE VERGELIJKEN MET DE CONCURRENTIE EN TE BEKIJKEN WAT ZELF AFHALEN U BESPAARD, ZEKER VOOR GROEPEN.

ALGEMENE VOORWAARDEN:

U kunt, na reservering en zolang de voorraad strekt, gebruik maken van één van onze barbecue’s. Hiervoor wordt Euro 7,- berekent voor het gas dat U verbruikt. In geval dat U een houtskoolbarbecue leent, betaalt U de houtskool en/of briketten die U meeneemt (volle, nog niet geopende zakken mogen retour).
Voor groepen wordt het vlees in plastic bakken gedaan, voor deze bakken met deksel berekenen wij een bedrag van Euro 1.00 per bak statiegeld  hetgeen U terug krijgt bij inlevering van de SCHONE bakken, maar U mag ze ook houden. Brengt U de bakken vuil retour krijgt U slechts 50 cent retour.
Wij zouden het zeer op prijs stellen als het door ons aan U ter beschikking gestelde materiaal weer HEEL bij ons afgeleverd wordt. U krijgt van ons een barbecue mee die werkt en waar alle onderdelen bij zitten. Voor de barbecue wordt Euro 10, (barbecuewagen 20,-) in rekening gebruikt, daarvoor mag U de barbecue vuil terugbrengen.
Het is mogelijk een koeltas te lenen om de spullen in te vervoeren, dit wel graag van tevoren melden i.v.m. reservering, voor deze koeltas wordt Euro 10,- statiegeld berekend. Bij grotere groepen doen wij automatisch de spullen in een koeltas.

Prijswijzigingen voorbehouden.
P.S alstublieft op tijd bestellen, complete pakketten minimaal 1 dag van tevoren (bij zon-en feestdagen minimaal 2 dagen)!! Pakket 4 & 5 minimaal 4 dagen. Wilt U alleen vlees en eventueel saus dan kunt U dezelfde dag bestellen en afhalen! Grotere groepen liefst tijdig bestellen, gaarne ook woensdag voor 12.00 uur alvast een schatting van het aantal personen, kleine wijzigingen zijn tot een dag van te voren altijd mogelijk. Wilt U ook een barbecue erbij, bestel die dan ruim van te voren.

EET SMAKELIJK EN EEN HELE GEZELLIGE AVOND OF DAG TOEGEWENST!