Meer dan de winkel aan de Zeilbergsestraat

Heerlijk vlees bij de juiste wijn Onze eigen ambachtelijke rokerij Onze goedgevulde toonbank

Viering 100 jarig bestaan

Geachte klant,

Al geruime tijd staat op onze site, www.slagerijbouwmans.nl, vermeld dat wij al sinds 1913 voor U klaar staan. Een simpel rekensommetje laat zien dat dit betekent dat we in 2013 100 jaar bestonden.

In de huidige tijd toch wel een mijlpaal. Dit heuglijke feit hebben we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Volgens de Kamer van Koophandel is Hanneske Bouwmans in oktober 1913 met zijn bedrijf gestart en daarom hebben wij dit 100-JARIG BESTAAN in oktober 2013 uitgebreid gevierd.

100 jaar is een hele tijd, klein begonnen en nu een modern bedrijf met inmiddels de 3e generatie Bouwmans aan het roer. Hannes de 1e generatie, maar voor veel klanten zal de 2e generatie, te weten Theo Bouwmans een bekendere naam zijn. Meer dan 30 jaar heeft hij zijn klanten bediend. Inmiddels heeft Henk als 3e generatie in 2013 al ruim 25 jaar de winkel onder zijn hoede. In de loop der jaren is er veel veranderd. Maar kwaliteit, service en, zeer belangrijk, een prettig prijsniveau zijn altijd de speerpunten geweest van het beleid. Dat blijft ook onveranderd!!

In week 41, 7 t/m 12 oktober, hebben wij dit 100-jarig bestaan samen met U, DE KLANT, uitgebreid gevierd. Met leuke aanbiedingen, cadeautjes en lekkernijen hebben U, DE KLANT, bedankt voor het feit dat U ons al zo vele jaren Uw vertrouwen heeft gegeven.

Slagerij Bouwmans 100 jaar

Als kroon op deze week, hebben wij de week  op zaterdag 12 oktober afgesloten met een INLOOPMIDDAG en OPEN HUIS. Klanten, familie,  vrienden, relaties en iedereen die zich aangesproken voelde was welkom, in totaal toch zo'n 500 mensen. We hadden een hele route uitgestippeld in ons bedrijf. Men werd ontvangen met een glaasje bubbels, daarna 2 amuses, een kopje soep met garnituur, een voorgerecht en een hoofdgerecht. In de tent werd nog een snack geserveerd en natuurlijk één of meerdere drankjes. Tijdens deze rondgang hadden we in de werkplaats een fotoreportage opgehangen om zo de werkzaamheden met de machines uit te beelden. De werkplaatsen, koelcel en ook de ambachtelijke ouderwetse rokerij waren te bezichtigen. Daar gaven op meerdere plaatsen onze personeelsleden uitleg en antwoord op de vele vragen. In de tent was een kleine tentoonstelling te bezichtigen die de afgelopen 100 jaar trachtte te belichten.

De beloofde verrassing werd ook die middag onthuld. Onze burgemeester, dhr. Mak, heeft een mooie toespraak gehouden i.v.m. het 100-jarig bestaan en aan het eind bekend gemaakt dat ons de eer te beurt is gevallen om ons Bij Koninklijk Beschikking Hofleverancier te mogen noemen. Samen met hem hebben we het bord behorende bij deze bekendmaking onthuld. Alle aanwezigen reageren verrast en zeer enthousiast. We zijn zeer blij met deze erkenning. Het is toch een blijk van vertrouwen en waardering.

Slagerij DeurneWij willen iedereen van harte bedanken voor de warme woorden, leuke kaarten, kado's en bloemen. We waren aangenaam verrast door de enthousiaste reacties en interesse in ons bedrijf.

HENK & PETRA BOUWMANS en medewerk(st)ers