Meer dan de winkel aan de Zeilbergsestraat

Heerlijk vlees bij de juiste wijn Onze eigen ambachtelijke rokerij Onze goedgevulde toonbank

Decemberinfopagina

Leuk dat u deze pagina heeft geopend. De decembermaand is immers al weer in aantocht. Deze maand is natuurlijk een hele leuke maand, een gezellige maand, een familiemaand. En dus ook een maand waarin we meerdere keren gezellig met elkaar aan tafel gaan zitten om te genieten van elkaar gezelschap en van allerlei lekkers op de mooi aangeklede tafel.

En over dat lekkers op tafel willen we u graag wat meer informeren op welke wijze wij u daarin misschien kunnen informeren, adviseren en ondersteunen.

U kunt zowel online als telefonisch uw bestelling doorgeven. Wij willen ervoor zorgen dat uw bestelling op tijd klaarstaat en met de grootste zorg bereid wordt. U kunt uw bestelling voor 23 en 24 december doorgeven tot VRIJDAG 21 december 15.00 uur. Ook wijzigigen op bestellingen kunnen tot 21 december 15.00 worden gemeld. Na deze tijd kunnen wij geen wijzigingen meer verwerken. Als u de drukte voor wilt zijn kunt u natuurlijk ook bestellen voor de week voor Kerst( week 50) of 18,19, 20, 21 (of 22) december. Op zondag 23 december zijn wij natuurlijk de hele dag geopend van 8.30 tot 17.00 uur, OOK VOOR GEWONE VERKOOP. Op MAANDAG 24 DECEMBER zijn wij geopend van 8.00 tot 16.00 ZOWEL VOOR GEWONE VERKOOP ALS VOOR AFHALEN VAN BESTELLINGEN.
ECHTER ALLEEN ALS U BESTELT KUNNEN WE GARANDEREN DAT WE AAN ALLE VRAAG KUNNEN VOLDOEN, VANDAAR DAT WE AANRADEN OM VOOR 24 DECEMBER VOORAF TE BESTELLEN!!

MEDEDELING I.V.M. GOURMETBESTELLINGEN VOOR DE KERSTDAGEN: WIJ KUNNEN ALLEEN DE VASTE PAKKETTEN VOOR U KLAARMAKEN ZOALS ZE OP DE FOLDER STAAN, WIJZIGINGEN IN DIT ASSORTIMENT ZIJN NIET MOGELIJK. WEL KUNT U EXTRA PRODUCTEN BIJBESTELLEN.
DIT GELDT OOK VOOR FONDUE, WOK, BARBECUE, STEENGRILL ETC.

 

 

 

Kerstmis

We willen u behulpzaam zijn bij het samenstellen van uw kerstgerechten. Hieronder zullen we een aantal suggesties doen voor de verschillende eetmomenten zoals ontbijt/brunch/lunch/diner. Natuurlijk zijn vele produkten geschikt voor meerdere momenten en een ieder zal daar zijn eigen invulling in willen en kunnen geven dus wij zetten gewoon wat dingen op een rijtje zodat u wat ideetjes op kunt doen. Vooral ontbijt/brunch en lunch hebben veel overeenkomsten dus zetten we dat bij elkaar. Maar wilt u lekker makkelijk en gezellig gourmetten dan kunt u HIER klikken om meteen doorgestuurd te worden naar onze gourmetbestelpagina, daar vindt u ook allerlei info. Wilt u eerst alles weten voor u gaat bestellen klik dan HIER om meteen de gourmetfolder te openen!

Nog een paar eigen kersttips om u op weg te helpen:

- natuurlijk onze gourmetschotels, alleen vlees of helemaal compleet, klik HIER om direct naar de gourmetinfo te gaan! Natuurlijk kunt u ook info vinden over fondue, steengrill,wokken, barbecue etc. klik dan HIER.

- quiche uit eigen keuken, kant &klaar, met kip of met ham, alleen in de oven en serveren, kant & klare kalfsragout uit de keuken van de slagers

- pate uit eigen keuken, naturel, met noten en cranberry, ideaal bij voorgerecht

- aspergesoep uit eigen keuken, kant&klaar

- mosterdsoep met zalm uit eigen keuken, kant&klaar en andere soepen

- diverse salades en andere smeerprodukten zoals warmgerookte zalmsalade, bouillisalade, franse lekkernij en filet americain uit eigen keuken

- varkenshaassleetje met o.a. brie zo in de oven

- peelham met honingmosterdsaus, cranberrysaus of cumberlandsaus

- diverse heerlijke vleeswaren uit eigen keuken zoals de slagersachterham, rauwe ham, rookvlees, rosbief, runderham, kalfsgebraad, livarham, gebraden kipfilet en nog veel meer, maar ook enkele extra produkten zoals saltufo en voor de kids kerstboompastei. Het gehele assortiment extra vleeswaren en andere luxe artikelen wordt nog aangevuld zodra de inkoop bekend is.

- Daarbij natuurlijk ook kant&klaar maaltijdprodukten zoals de varkenshaas in champignonroomsaus, runderstoofvlees met champignons, ambachtelijke hazepeper uit de keuken van de slager,etc.

- we hebben een groot assortiment wildprodukten, maar dit gaat wel alleen op bestelling. Dit moet tijdig besteld worden anders kunnen wij u hierin niet meer van dienst zijn!!  

- Kijk ook eens bij de recepten om leuke ideetjes op te doen!!

Ontbijt/brunch/lunch:

1. Vleeswaren. Bij de warme broodjes horen natuurlijk hele lekkere en mooie vleeswaren. We maken natuurlijk een groot aantal vleeswaren zelf en zetten de luxe even voor u op een rijtje.

- gebraden rosbief/rauwe ham/rookvlees (zoutarm en normaal gezouten)/slagersachterham/gebraden fricandeau/turfkes ham/gebraden kipfilet en speciaal voor de Decembermaand/Kerstdagen de volgende soorten : kalfsgebraad, grilled pork

- natuurlijk hebben we nog veel meer vleeswaren uit eigen keuken die net zo lekker zijn, kijk maar eens bij assortiment op deze site en dan de vleeswaren daar vindt u alles op een rijtje!!

- Andere vleeswaren die ook een aanvulling kunnen zijn op uw kersttafel: saltufo, parmaham, pancetta, cranberrypastei, pain d'ardenne, kipcervelaat, notencervelaat en natuurlijk voor de kleintjes de kerstboompastei

2. Warme hapjes. We hebben in ons assortiment onze eigen worstebroodjes, saucijzebroodjes en superlekkere quiches.  Even in de oven en op tafel!!

3. Soepen. Een lekkere kom soep smaakt altijd en geeft zoveel gezelligheid aan tafel. We hebben mosterdsoep met zalm, aspergesoep, bospaddestoelensoep, bosuisoep, goulashsoep, italiaanse tomatensoep, groentesoep en voor de liefhebber: erwtensoep. Daar zit vast wel iets bij.

4. Salades/pate's  en mousse. We hebben de hamtaart, onze eigen noten-, cranberry- en naturel pate. Er is franse lekkernij, bouillisalade, selleriesalade met gerookte kipfilet en natuurlijk onze filet americain

5. Warm aanbevolen: de kipragout, hazepeper, gehaktballetjes in saus, kipsate, varkenshaas in champignonroomsaus ( voor verder kant&klaar gerechten kijk bij buffetten)

Diner:

Ook voor het diner maken we onderscheid tussen de verschillende gangen. Hier  vindt u een aantal dingen terug die al eerder vermeld zijn maar ook hier heel goed passen.

- Voorgerecht:
  - carpaccio, van biefstuk van de haas of rosbief, wel van te voren bestellen
  - kalfsgebraad, voor vitello tonato, wel van te voren bestellen
  - kipragout, voor in pasteitjes, wel van te voren bestellen
  - gerookte kipfilet in blokjes snijden voor in een gemengde salade

- Soep
  - Voor de koks, er zijn verschillende soorten soepvlees zoals heel mager(bouillonvlees en runderpoulet) maar ook wat malser zoals gewoon
     soepvlees, fijne rib, soepvlees met been en runderschenkel, kijk ook bij recepten voor hele leuke(lekkere) soeprecepten
  -  We hebben veel soepen uit eigen keuken, zoals aspergesoep, bospaddestelensoep,mosterdsoep met zalm, bosuisoep,
     tomatensoep, groentesoep en zelfs erwtensoep

- hoofdgerecht
  Hiervoor is natuurlijk van alles mogelijk. We doen enkele suggesties
  - kogelbiefstuk en biefstuk van de haas(tournedos) graag wel van te voren bestellen
  - kalfsvlees: kalfsoesters, kalfsfricandeau, kalfslappen, kalfsschenkel(ossobuco) graag wel van te voren bestellen
  - lamsrack, stuk of coteletjes, naturel of gemarineerd, graag wel van te voren bestellen
  - varkensrack, mooie rib aan stuk met of zonder spekrand, eventueel gemarineerd of gekruid, kan in de pan en oven maar wat denk u ervan          om deze op de BBQ te bakken? Superleuk en superlekker!  Bestel op tijd dan maken wij het op smaak en op maat voor u.
  - Zo ook een lamsbout, gekruid of gemarineerd, ook in de oven en pan, maar ook heel geschikt voor op de BBQ, lekker stoven! Graag                even bestellen dan bent u er zeker van dat wij dit voor u hebben en kunnen wij het ook voor u op smaak brengen.    
  - diverse varkensrollades van de filet of de schouder, gekruid, gemarineerd en/of gevuld bijv. cranberry. Als u laat weten
    hoe u uw rollade wilt hebben dan maken wij hem voor u klaar.
  - als u graag WILD serveert kunnen wij van alles leveren echter dit moet u tijdig bestellen ( uiterlijk vrijdag 15 december week 50) bij ons    bestellen anders kunnen wij u in deze niet meer van dienst zijn
 -  een lekker peelhammetje doet het ook altijd goed. En supermakkelijk, gewoon in de oven en kan (bijna) niet fout! Met cumberlandsaus,
    cranberrysaus of honingmosterdsaus.
 -  hele kalkoen hebben we ook in ons assortiment, wel verstandig om van te voren (week 50) te bestellen
 -  een varkenhaassleetje met brie is ook een hele leuke maaltijdsuggestie, na 20 minuten oventijd (175C) op tafel
  - met varkenshaas, kipfilet, kalkoenfilet, runderstoofvlees, gehakt kunt u de lekkerste gerechten maken
  - Zoek bij homepage, daar vindt u een pagina met veel verschillende recepten, met soepen, voorgerechten, hoofdgerechten
    korte en langere bereidingstijd, makkelijk, uitgebreider voor allerlei soorten vlees en allemaal lekker!!