Meer dan de winkel aan de Zeilbergsestraat

Heerlijk vlees bij de juiste wijn Onze eigen ambachtelijke rokerij Onze goedgevulde toonbank

Cadeaupakketten

Een cadeau is van alle dagen en maanden zowel prive als zakelijk Dit kan o.a. in de vorm van het schenken van een pakket. Vaak zitten er in een pakket toch een aantal produkten waar de ontvanger weinig mee kan of doet. Een vleespakket is echter altijd een leuke binnenkomer. Natuurlijk kunt u hiervoor bij ons terecht: Ook in de familiesfeer is een vleespakket altijd welkom. We hebben een aantal mogelijkheden op een rijtje gezet en hopen dat u hieruit een keuze kunt maken. Staat uw keuze er niet bij dan kunt u dit altijd kenbaar maken aan ons.

- CADEAUBON: wij kunnen voor u allerlei cadeaubonnen maken bijvoorbeeld

                     - waardebon : een cadeaubon met een door u te bepalen waarde  

                     - gourmetbon : een bon voor een gourmetpakket waarvan u zelf kunt bepalen welk pakket en met welke waarde, dit 

                       kan natuurlijk ook voor barbecue,fondue, steengrill, wok, partypan etc.

                    - elke andere soort  bon naar wens

- VLEESPAKKET: hiervan kunt u zelf de waarde en/of het assortiment bepalen. In een persoonlijk gesprek zullen we samen bekijken hoe dit pakket  wordt samengesteld en ingepakt.

- 1 PRODUKT ALS CADEAU: bijvoorbeeld een rollade, rundvlees aan stuk of een peelham, leuk verpakt! 

- PAKKET OP MAAT : u heeft eigen ideeën over de samenstelling van het pakket. U maakt uw wensen  kenbaar en u krijgt van ons maatwerk,  geheel afgestemd op uw wensen en budget. Bijvoorbeeld een boerenpakket met bloedworst, balkenbrij, slagerleverworst, rookworst, bakje zult of juist een luxe pakket met duurdere vleessoorten. Ook leuk is een maaltijdpakket, met alle onderdelen om een maaltijd op tafel te zetten. Zo kunnen we nog wel even doorgaan of eerder ophouden al naar gelang uw budget!