Meer dan de winkel aan de Zeilbergsestraat

Heerlijk vlees bij de juiste wijn Onze eigen ambachtelijke rokerij Onze goedgevulde toonbank

Gourmetfolder

+ Let op: indien u online besteld graag aangeven bij opmerkingen of u

                         a. vers of afbakstokbrood wenst bij uw bestelling!
                         b. vers fruit (meerprijs van 0.60 p.p.) of fruit uit blik wenst bij uw bestelling!
   Indien u NIETS vermeld krijgt u vers stokbrood en fruit uit blik bij uw bestelling!!

BESTELLEN VOOR ZATERDAG 11-4 DAN VOOR VRIJDAG 10-4 13.00 VIA SITE BESTELLEN , DAARNA IS HET NIET MEER MOGELIJK OM VIA SITE TE BESTELLEN . I.V.M. DE VERWACHTE GROTE TOELOOP MOETEN WIJ DEZE SLUITINGSTIJD HANTEREN. ZODAT WIJ TOCH DE TIJD HEBBEN OM UW BESTELLING KLAAR TE MAKEN. HET IS VOOR ONS OOK EEN GROOT GEMAK ALS U UW BESTELLING OP DE AFGESPROKEN TIJD OP KOMT HALEN  BENT U TE VROEG EN IS HET NIET KLAAR DAN MOETEN WIJ U  HELAAS VERZOEKEN OM OP DE  AFGESPROKEN TIJD TERUG TE KOMEN  HET KOST HEEL VEEL TIJD OM IETS TE ZOEKEN WAT ER NOG NIET IS EN HET DAN NOG KLAAR TE MAKEN, TIJD DIE WE EFFICIENTER KUNNEN EN MOETEN BESTEDEN. EN WAARDOOR WE KLANTEN DIE WEL OP TIJD ZIJN LANGER MOETEN LATEN WACHTEN. OOK IN DEZE HOPEN WE DAT U BEGRIP VOOR ONS STANDPUNT EN DAT WE DIT MOETEN DOEN  JUIST OM U ZO GOED MOGELIJK VAN DIENST TE KUNNEN ZIJN!

 U kunt ook uw pakket zelf opbouwen met de aparte onderdelen, zoals vlees met saus of vlees met alleen rauwkost etc. De prijs wordt dan de optelsom van de verschillende componenten. Wilt u bijvoorbeeld extra rauwkost dan dit apart bestellen. U kunt alle onderdelen van het pakket apart bestellen dus bv.

- alleen vlees 
- vlees met alleen saus of brood
- vlees met rauwkost en geen brood en/of saus
- andere vleessoorten, wijziingen in saus of rauwkost etc.
m.a.w. u kunt elke combinatie maken die u wilt, de wijzingen die u aanbrengt kunnen gevolgen hebben voor de prijs.

Klik hier om doogestuurd te worden naar de gourmetbestelpagina

 

STANDAARDPAKKET:

Alleen vlees 7 soorten per persoon Euro 3.50 per persoon

Zigeunerschnitzel
Gehaktbal
Hamburger
Gemarineerd spek
Kipfilet
Schnitzel
Biefstuk

 

Compleet à Euro 8.50 per persoon

 

Vlees zie boven
3 verschillende soorten verse rauwkost
3 soorten saus (zigeuner-, cocktail-, hamburgersaus)
Perzik/Ananas uit blik OF VERS FRUIT(meerprijs van 0,60 p.p.)
Gesneden uien en hele champignons
Aardappelschijfjes
Stokbrood (vers of afbak)
Boter om te bakken

 

Natuurlijk zijn allerlei variaties mogelijk. U kunt kiezen uit allerlei andere vleessoorten en zo zelf uw schaal samenstellen. (B.v. shoarmavlees, varkenshaas, lever, blinde vinkjes etc.) Ook variaties in de sauzen zijn mogelijk (b.v. satésaus). Daarbij kunt u ook kruidenboter bijbestellen. De prijs zal iets kunnen wijzigen. U kunt ook aangeven welk bedrag u wilt besteden en op dat gegeven een pakket samenstellen. Ook kunt U aparte pakketten voor kinderen bestellen, vraag ernaar als U gaat bestellen (vanaf Euro 2.69 per kind).GOURMET DE LUXE COMPLEET:

 Gemarineerde schnitzel
 Kipfilet
 Shoarmavlees
 Biefstuk
 Gemarineerde varkensoester
 Boombolletjes
 Schnitzel

 

Natuurlijk is ook dit pakket helemaal compleet zo als beschreven bij het standaardpakket . Maar bij dit de luxe pakket heeft u nog eens extra onze eigen gemaakte huzarensalade(150 gram per persoon) en per persoon lekkere kruidenboter. De sauzen bij dit pakket zijn zigeuner-, cocktail- en knoflooksaus.
Dit pakket kost Euro 10.15 per persoon (vers fruit i,p,v, blikfruit meerprijs 0.60 p.p.). Ook bij dit pakket kunt u naar eigen inzicht variëren. Dit pakket is ook te bestellen zonder rauwkost, saus e.d. dus alleen het vlees, de kosten zijn dat Euro 3.99 per persoon


MILLENIUMPAKKET COMPLEET:

Het pakket voor een geslaagde avond of feest. Zowel U als Uw gasten zijn hiermee tevreden en lekker voldaan. Voor Euro 10.65 per persoon vindt u in dit pakket echt nog meer vleessoorten en luxere vleessoorten dan in ons standaardpakket ( vers fruit i,p,v. blikfruit meerprijs 0.60 p.p.).

 

Gemarineerde speklapje
Biefstuk
Zigeunerschnitzel
Runderhamburger
Kipfilet
Varkenshaas
Shoarmavlees
Schnitzel

 


Ook dit pakket is compleet en ook zo uitgebreid als bij het de luxe- pakket. Dus inclusief huzarensalade en kruidenboter. Ook bij dit pakket kunt u naar eigen inzicht variëren. Natuurlijk kunt U ook dit pakket bestellen zonder de rauwkost e.d. dus alleen het vlees, de kosten zijn dan Euro 4.50 per persoon.

Het is ook mogelijk om een pakket te bestellen met twee soorten rauwkost aan- gevuld met huzarensalade en kartoffelsalade, informeer naar de prijzen.
P.S. alstublieft op tijd bestellen, complete pakketten minimaal 1 dag van tevoren, voor zon-en feestdagen minimaal 2 dagen van te voren bestellen. Wilt U alleen vlees en/of sausjes en aardappelschijfjes dan kunt U eventueel dezelfde dag bestellen en afhalen.

GOURMET EXCELLENT:

Nieuw in ons assortiment gourmet pakketten is dit pakket gourmet Excellent. Het bestaat uit de volgende vleessoorten:  

 

Biefstuk
Kipsatestokje gemarineerd
Varkenshaas
Lamscotelet gemarineerd
Zeilbergse slof
Gehakt tournedos
Krokant schnitzel

Dit vleespakket bieden wij U aan voor Euro 5.99 per persoon. Het wijkt geheel af van de andere 3 pakketten en zorgt dus voor een hele andere smaakbeleving.

Natuurlijk is ook dit pakket geheel compleet te bestellen. Ook hier een wat andere samenstelling dan de andere pakketten. De prijs wordt dan Euro 12.30 per persoon. Dit pakket bestaat verder uit:

 

eigengemaakt huzarensalade
2 verschillende soorten verse  rauwkostsalades +roerbakgroente
3 soorten saus (zigeuner-, sate-, knoflooksaus)
Perzik/Ananas uit blik OF VERS FRUIT(meerprijs van 0.60 p.p.)
Gesneden uien en hele champignons
Aardappelpartjes
Stokbrood (vers of afbak)

heerlijke kruidenboter en boter om te bakken

  
Klik hier om meteen doorgestuurd te worden naar de gourmetbestelpagina!

EET SMAKELIJK EN EEN HELE GEZELLIGE AVOND OF DAG GEWENST!

SLAGERIJ BOUWMANS: GEWOON EEN GOEIE SLAGER