Meer dan de winkel aan de Zeilbergsestraat

Heerlijk vlees bij de juiste wijn Onze eigen ambachtelijke rokerij Onze goedgevulde toonbank

Historie

Ons bedrijf bestaat inmiddels 100 jaar. Dit bedrijf is geboren uit een echt familiebedrijf, de derde generatie Bouwmans zit inmiddels al geruime tijd aan het roer. De grootouders van de huidige eigenaar (Henk Bouwmans) zijn begonnen met een kleine winkel in een naburige pand met kruidenierswaren en allerlei aanverwante artikelen in 1913. De kinderen zijn daar natuurlijk mee verder gegaan en hebben dit ook verder uitgebreid en hebben zich ook gespecialiseerd,  Theo Bouwmans is verdergegaan met de slagerij, Stiena, Grard en Piet met de kruidenierswaren en textiel.
 

Derde generatie
Deze generatie heeft natuurlijk ook weer kinderen gekregen waarvan er ook weer in de zaak zijn gestapt. Henk Bouwmans staat dus nu als derde generatie aan het roer. En in de tegenwoordige tijd zie je dat niet meer zo heel vaak, dit zegt wel iets over het bedrijf en de mensen die er achter staan. 

Onze slagerij is voorzien van een eigen rokerijInmiddels is er natuurlijk veel veranderd. De tijd, maatschappij en de klanten stellen inmiddels hele andere eisen als vele jaren terug. Hierdoor staan er nu hele andere bedrijven als toen in de tijd dat er nog met de bakfiets bestellingen rond werden gebracht en een stukje soepvlees een luxe was. Maar toch hopen we iets van sfeer van vroeger te hebben behouden in de service, kwaliteit en de persoonlijke benadering van de klant. We voeren een groot vers vlees- & vleeswarenassortiment, maar leggen ons ook toe op de behoefte aan kant&klaar en vlugklaar artikelen. Van vroeger uit is het uitgangspunt wel om veel, heel veel, zelf te produceren om ons zo als echt ambachtelijk bedrijf te kunnen (blijven) profileren. Dat ziet U terug in de vele vleeswaren, vlugklaar en kant&klaar produkten uit eigen keuken en rokerij.