Meer dan de winkel aan de Zeilbergsestraat

Heerlijk vlees bij de juiste wijn Onze eigen ambachtelijke rokerij Onze goedgevulde toonbank

kerstinfo

U kunt online en telefonisch uw bestelling doorgeven voor 23 en 24 december. Om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn is het mogelijk om te bestellen tot VRIJDAG 21 december 15.00 uur voor bestellingen af te halen op 22, 23 en 24 december. Na deze tijd kunnen wij helaas geen bestellingen meer aannemen. Ook tot deze tijd, dus VRIJDAG 21-12 -2017 15.00 uur, kunt u nog wijzigingen doorgeven, na deze tijd is dat niet meer mogelijk. Alleen op deze wijze kunnen wij garanderen dat uw bestelling klaarstaat en met uiterste zorg behandeld is. Als u de drukte voor wilt zijn kunt u natuurlijk ook bestellen voor de weken voor Kerst (week 50, begin week 51) of voor 20,21 en 22 december. Op zondag 23 december zijn wij natuurlijk geopend van 8.30 tot 17.00 , OOK VOOR GEWONE VERKOOP. OP MAANDAG 24 DECEMBER ZIJN WE GEOPEND van 8.00 tot 16.00 ZOWEL VOOR GEWONE VERKOOP ALS VOOR AFHALEN VAN BESTELLINGEN.
ECHTER ALLEEN ALS U BESTELT KUNNEN WE GARANDEREN DAT WE AAN ALLE VRAAG KUNNEN VOLDOEN, VANDAAR DAT WE AANRADEN OM VOOR 24 DECEMBER VOORAF TE BESTELLEN!!

MEDEDELING I.V.M. GOURMETBESTELLINGEN VOOR DE KERSTDAGEN: WIJ KUNNEN ALLEEN DE VASTE PAKKETTEN VOOR U KLAARMAKEN ZOALS ZE OP DE FOLDER STAAN, WIJZIGINGEN IN DIT ASSORTIMENT ZIJN NIET MOGELIJK. WEL KUNT U EXTRA PRODUCTEN BIJBESTELLEN.
DIT GELDT OOK VOOR FONDUE, WOK, BARBECUE, STEENGRILL ETC.

 

Kijk ook eens bij DECEMBERINFO (klik  HIER om meteen doorgestuurd te worden) op de homepage voor allerlei info en suggesties. Een greep uit de produkten die we voor u kunnen verzorgen

- natuurlijk onze gourmetschotels, alleen vlees of helemaal compleet, klik HIER  om direct naar de gourmetinfo te gaan! Natuurlijk kunt u ook info vinden over fondue, steengrill,wokken, barbecue etc. klik dan HIER

- quiche uit eigen keuken, kant &klaar, met kip of met ham, alleen in de oven en serveren

- pate uit eigen keuken, naturel, met noten en cranberry, ideaal bij voorgerecht

- aspergesoep uit eigen keuken, kant&klaar

- mosterdsoep met zalm uit eigen keuken, kant&klaar en andere soepen

- diverse salades en andere smeerprodukten zoals warmgerookte zalmsalade, bouillisalade, franse lekkernij en filet americain uit eigen keuken

- varkenshaassleetje met o.a. brie zo in de oven

- peelham met honingmosterdsaus, cranberrysaus of cumberlandsaus

- diverse heerlijke vleeswaren uit eigen keuken zoals de slagersachterham, rauwe ham, rookvlees, rosbief, runderham, kalfsgebraad, gebraden kipfilet en nog veel meer, maar ook enkele extra produkten zoals saltufo en voor de kids kerstboompastei. Het gehele assortiment extra vleeswaren en andere luxe artikelen wordt nog aangevuld zodra de inkoop bekend is.

- Daarbij natuurlijk ook kant&klaar maaltijdprodukten zoals de varkenshaas in champignonroomsaus, runderstoofvlees met champignons etc.

- we hebben een groot assortiment wildprodukten, maar dit gaat wel alleen op bestelling. Dit moet tijdig besteld worden anders kunnen wij u hierin niet meer van dienst zijn!!  

- Kijk ook eens bij de recepten om leuke ideetjes op te doen!!