Meer dan de winkel aan de Zeilbergsestraat

Heerlijk vlees bij de juiste wijn Onze eigen ambachtelijke rokerij Onze goedgevulde toonbank

Nieuws

- Als u tijdens het Paasweekend lekker bij ons komt winkelen voor dit gezellige weekend met familie of vrienden dan verpakken wij uw gekochte boodschappen in onze mooie, grote  SHOPPER. Deze tas is voorzien  van onze naam en logo. Deze tas is herbruikbaar en prima af te wassen. U krijgt deze tas natuurlijk gratis mee. Wij denken dat u er veel plezier van kunt hebben en hopen dat we u er vaak mee in de winkel te zien komen zodat wij ze weer kunnen vullen.

- Wij verkopen o.a. varkensvlees van het Bel'Vidha varken, een uniek dier dat de goede eigenschappen van de Pietrain en het Landvarken  verenigd. Het Bel'Vidha varken krijgt zijn hele leven lang een uuitgekiend  voeder op basis van algen-extracten. Ze bevat zijn vlees aanzienlijke hoeveelheden DHA, een langketen OMEGA 3-vetzuur. ( zoals men dat ook vindt in vette vis) DHA is belangrijk voor de werking van onze hersenen, ogen en zenuwstelsel. Daarbij hebben we natuurlijk ook het varkensvlees met het BETER-LEVEN keurmerk, met de garantie dat er zorgvuldig met de dieren wordt omgesprongen.    

- Geen nieuws meer, maar nog wel steeds actueel is het feit dat we sinds 2013 vereerd zijn met het predikaat: Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier.  Een predikaat dat men niet zomaar ontvangt. HEt bedrijf wordt aan alle kanten doorgelicht en bekeken alvorens men daarvoor in aanmerking kan komen. Dan mag je ook het Kroontje gebruiken in je correspondentie, advertenties e.d.
Let daar als consument goed op, want sommige bedrijven gebruiken dat ten onrechte en pronken met veren die ze niet hebben.