Buffet

Mogelijkheden zijn er velen. Hieronder geven wij u al een aantal samenstellingen met de bijbehorende prijzen. Natuurlijk kunt U Uw wensen kenbaar maken en verzorgen wij een buffet zoals U het samengesteld wil hebben. In principe is er van alles mogelijk, zowel in combinaties als in hoeveelheden. De hoeveelheden en gewichten per persoon zijn gebaseerd op standaard waarden per persoon. De prijzen zijn AFHAALPRIJZEN. Indien gewenst kunt U beschikken over au-bain maries (zolang de voorraad strekt) om de spullen warm te houden. Brandpasta is inbegrepen. U kunt U hierover kosteloos beschikken, doch dan wel alles graag schoon retour, anders zullen wij per persoon kosten in rekening moeten brengen. Buffet minimaal 6 personen.

Indien u online besteld en u bestelt ook stokbrood, dan graag bij opmerkingen aangeven of u vers of afbakstokbrood bij uw bestelling wenst!!

De warme gerechten kunnen wij naar keuze in magnetronbakken doen zodat U dit zo in de magnetron vlug kunt opwarmen. Of wij verpakken het in vacuüm zakken die U in heet water ( niet koken) legt. Beide heel eenvoudig uit te voeren, daarna doet U de gerechten in warmhoud schalen of au-bain maries. Deze houden de gerechten goed warm, dus kan ook al eerder klaargezet worden. In de partypannen kunt U de spullen zowel warm maken als warmhouden. De producten komen natuurlijk uit eigen keuken.

1 KOUDBUFFET
2 KOUD BUFFET UITGEBREID
3 WARM BUFFET
4 KOUD/WARM BUFFET
5 KOUD/WARM BUFFET UITGEBREID
6 STAMPPOTBUFFET
7 SOEP
8 BELEGDE BROODJES 

1. Koud buffet

Hier krijgt U opgemaakte schalen met natuurlijk onze eigengemaakte huzarensalade, dus kwaliteit. Deze schalen zien er verzorgd en gevuld uit. Per persoon wordt een ruime portie huzarensalade berekend terwijl de schalen worden afgemaakt met een kleurrijk, ruim gesorteerd en voldoende hoeveelheid garnituur. Per persoon zijn de kosten Euro 6.00. Boven 30 personen 5.00

2 Koud buffet uitgebreid

Hieronder een aantal mogelijkheden om 1. uit te breiden. U kunt één mogelijkheid kiezen of een combinatie. De prijs wordt dan een optelsom van de verschillende onderdelen.

 • Met stokbrood en kruidenboter: per persoon Euro 0.79
 • Met verse ambachtelijke rauwkost: per persoon Euro 1.25 ( 100 gram p.p.)
 • Met gebakken drumsticks (koud serveren of eventueel zelf even opwarmen, kan in magnetron):per persoon Euro 0.75
 • Met fruit uit blik (perzik&ananas): per persoon Euro 0.80/ vers fruit 1.29 100 gram p.p.
 • Peelham/bourgondische rib zie 5. (kan warm of koud)

3 Warm buffet

Dit buffet bestaat uit 3 soorten warm vlees. Daarbij zit de gekookte rijst in het pakket inbegrepen. Veelal wordt gekozen voor een varkenshaas in champignonroomsaus, kip in satésaus en gehaktballetjes in tomatensaus. Dit zijn gerechten die de meeste mensen lusten en ook voor kinderen geschikt zijn. Maar U kunt ook kiezen uit kip orange, chinese kip, kip bangkok, gehaktballetjes in satésaus, runderstoofvlees met champignons, rundergoulash, hachee, rundvlees in rode wijn saus, varkenshaas in sesamsaus of satesaus etc. Bij grotere groepen kunt U natuurlijk het aantal gerechten uitbreiden, de hoeveelheid per soort wordt dan aangepast.

De prijs per persoon is dan Euro 7.50. Boven 30 personen Euro 6.50. Kiest U voor alleen varkenshaas- en rundvleesgerechten dan wordt de prijs per persoon Euro 8.00.

(De extra's zoals bij 2. en 5. besproken kunt U ook hier bijbestellen. )

4 Koud/warm buffet

Bij deze keuzemogelijkheid gaan we een combinatie maken van 1. KOUD BUFFET en 3. WARM BUFFET, dus een opgemaakte huzarensalade met daarbij warm vlees en de rijst. U kunt het aantal soorten warm vlees terug brengen naar 2 soorten, per persoon Euro 9.50(meer dan 30 personen 9.00). Mocht U 3 soorten vlees willen dan wordt de hoeveelheid per soort verdeeld. De prijs per persoon wordt dan Euro 9.90(meer dan 30 Euro 9.50).

Ook hier kunt U de extra's zoals bij 2. en 5. besproken bijbestellen zoals bijvoorbeeld stokbrood en kruidenboter.

5 Koud/warm buffet uitgebreid

Hierbij gaan we het pakket van 4. verder uitbreiden. Ook hier kunnen we verschillende combinatie en variaties noemen.

 • Stokbrood en kruidenboter Euro 0.79
 • -2 plakken peelham met cumberlandsaus of honingmosterdsaus p.p.Euro 2.25 of cocktailsaus p. p. Euro 2.00
 • 2 plakken bourgondische rib met cumberlandsaus of honingmosterdsaus p.p.Euro 2.00 of cocktailsaus p.p. Euro 1.80
 • Óf van ieder één plak met cumberlandsaus p.p. Euro 2.10 of met cocktailsaus erbij p.p. Euro 1.90
 • -De andere extra's van 2.

6 Stamppotbuffet

Nieuw in ons assortiment!

Wij bieden een leuk nieuw concept aan. Het lijkt misschien ouderwets maar superlekker in de tegenwoordige tijd. Een buffetje met kant & klare gerechten dat u in een handomdraai warm maakt. En dan genieten van de winterse smaken. Het gehele buffet voor € 6.75 per persoon.

Het buffet is als volgt samengesteld:

 • Stamppot (400 gram): We hebben 3 soorten stamppot nl. hutspot...boerenkool.... zuurkool. U kunt kiezen voor 1 soort, eventueel 2 of zelfs alle 3. De hoeveelheid aan gewicht wordt verdeeld over het aantal soorten dat u kiest.
 • Runderhachee (150 gram): Per persoon krijgt u een vaste hoeveelheid kant&klare runderhachee bij dit buffet.
 • Rookworst (100 gram): Per persoon voegen we ook een stukje rookworst toe.
 • Speklapje: Per persoon zit er een halve gegaarde speklap inbegrepen.
 • Jus: Als laatste krijg u er ook nog jus bij voor in het kuiltje van de stamppot.

In verband met de nodige voorbereidingen wel graag donderdag bestellen als u dit in het vrijdag/ het weekend of dinsdag wilt doen en zaterdag als u dit voor een woensdag of donderdag wilt bestellen

Wij kunnen het op 2 manieren voor u inpakken, de eerste is in magnetronbakken. Deze bakken zijn geschikt om te gebruiken om de spullen in de magnetron op te warmen. Een andere mogelijkheid is om alles in vacuüm zakken te verpakken. Deze kunt u in warm water verwarmen. Bij de bestelling graag even aangeven hoe u alles verpakt wilt hebben.

Indien gewenst kunt u beschikken over au-bain maries of partypannen om de spullen in warm te houden. In de laatste kunt u eventueel ook de spullen verwarmen en daarna warmhouden. Bij bestelling wel aangeven of u hierover wilt beschikken. Het wordt NIET automatisch voor u gereserveerd. Op basis van beschikbaarheid!!

7 Soep

Voor een echt uitgebreid buffet kunt U denken aan een soep vooraf. U kunt kiezen uit een groentesoep, een tomatensoep, bospaddestoelensoep, goulashsoep en een champignonsoep. Al deze soepen zijn van echte runderbouillon gemaakt en goed gevuld. Per persoon Euro 1.69. Goulash en aspergesoep 1.85. Wel ruim van te voren bestellen, minimaal 5 dagen!

Voor meer dan 1 soort soep, dan wordt de hoeveelheid aangepast.

8 Belegde broodjes

Indien gewenst kunnen er nog belegde broodjes worden toegevoegd. U kunt zelf aangeven welke soorten beleg U graag wilt hebben. Vaak wordt gekozen voor kaas en slagersachterham of onze rauwe ham. Euro 0.85 per broodje. Laat even weten of ze wel of niet beboterd moeten worden.

Het minimum aantal personen is 4 personen. En U ziet: de mogelijkheden zijn legio. Een voorbeeld van een combinatie kan zijn dat U kiest voor 1. KOUD BUFFET, uitgebreid met stokbrood en kruidenboter, peelham met cumberlandsaus p.p. Euro 9.00. Of U kiest voor 3. WARM BUFFET met extra drumsticks en rauwkost(p.p. Euro 9.40). Wilt U echt een uitgebreid buffet met van alle mogelijkheden er iets bij dan kunnen we de hoeveelheden aan gaan passen want anders krijgt U misschien te veel. In dat geval worden de kosten dan ook minder dan de optelsom van de verschillende onderdelen. Deze kosten worden dan per buffet bekeken, dat ligt natuurlijk aan hetgeen U bestelt. Neemt U alleen koud buffet of alleen warm buffet is er geen garantie dat dit een volledige maaltijd is voor iedereen.

Bent U van plan een buffet bij ons te bestellen, dan moeten wij dit minimaal één week van te voren weten. Kleine wijzigingen in het aantal personen zijn tot 2 dagen van tevoren mogelijk. Wilt U beschikken over apparatuur, dan adviseren wij de datum tijdig door te geven en het aantal personen eventueel pas een week van tevoren.

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 08.30 - 18.00 uur
Woensdag: 08.30 - 18.00 uur
Donderdag: 08.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 08.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 08.00 - 16.00 uur

di t/m vrij: pauze van 12.15 tot 13.15 uur
za: geen pauze


Contact

Zeilbergsestraat 50
5751 LM Deurne, Nederland
Tel: +31 493 312 636
info@slagerijbouwmans.nl

©2021 Slagerij Bouwmans
Made by Localtomorrow BV