Cadeaupakketten

Een cadeau is van alle dagen en maanden zowel privé als zakelijk Dit kan o.a. in de vorm van het schenken van een pakket. Vaak zitten er in een pakket toch een aantal producten waar de ontvanger weinig mee kan of doet. Een vleespakket is echter altijd een leuke binnenkomer. Natuurlijk kunt u hiervoor bij ons terecht: Ook in de familiesfeer is een vleespakket altijd welkom. We hebben een aantal mogelijkheden op een rijtje gezet en hopen dat u hieruit een keuze kunt maken. Staat uw keuze er niet bij dan kunt u dit altijd kenbaar maken aan ons.

Cadeaubon

wij kunnen voor u allerlei cadeaubonnen maken bijvoorbeeld:

  • Waardebon: een cadeaubon met een door u te bepalen waarde
  • Gourmet bon: een bon voor een gourmetpakket waarvan u zelf kunt bepalen welk pakket en met welke waarde, dit kan natuurlijk ook voor barbecue, fondue, steengrill, wok, partypan etc.

  • Elke andere soort bon naar wens.

Vleespakket

Hiervan kunt u zelf de waarde en/of het assortiment bepalen. In een persoonlijk gesprek zullen we samen bekijken hoe dit pakket wordt samengesteld en ingepakt.

1 Product als cadeau

Bijvoorbeeld een rollade, rundvlees aan stuk of een peelham, leuk verpakt!

Pakket op maat 

U heeft eigen ideeën over de samenstelling van het pakket. U maakt uw wensen kenbaar en u krijgt van ons maatwerk, geheel afgestemd op uw wensen en budget. Bijvoorbeeld een boerenpakket met bloedworst, balkenbrij, slagersleverworst, rookworst, bakje zult of juist een luxe pakket met duurdere vleessoorten. Ook leuk is een maaltijdpakket, met alle onderdelen om een maaltijd op tafel te zetten. Zo kunnen we nog wel even doorgaan of eerder ophouden al naar gelang uw budget!

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 08.30 - 18.00 uur
Woensdag: 08.30 - 18.00 uur
Donderdag: 08.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 08.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 08.00 - 16.00 uur

di t/m vrij: pauze van 12.15 tot 13.15 uur
za: geen pauze


Contact

Zeilbergsestraat 50
5751 LM Deurne, Nederland
Tel: +31 493 312 636
info@slagerijbouwmans.nl

©2021 Slagerij Bouwmans
Made by Localtomorrow BV