Corona

Bestel zoveel mogelijk wat ruimer van te voren. Haal uw bestelling ook echt op de afgesproken tijd op. I.v.m. de corona-maatregelen kunnen wij echter maar 4 personen tegelijk in de winkel hebben. We proberen toch de afstand van 1,5 meter aan te houden. Dus u zult nog steeds even moeten wachten. We hebben voorzieningen getroffen voor het koudere seizoen. 

Wij doen allemaal ons uiterste best om u zo vlug mogelijk te helpen. Als iedereen de afgesproken tijd aanhoudt, is het voor ons wat makkelijker om ook daadwerkelijk uw bestelling op tijd klaar te hebben!!

Wij zijn normaal geopend maar i.v.m. het coronavirus treffen ook wij meer hygi├źnische maatregelen. We helpen in principe iedere klant maar vragen uw begrip voor de volgende punten genoemd onder 'Maatregelen'.

Hopelijk heeft u hiervoor begrip en neemt u voor lief dat het iets langer kan duren. Wij doen ons uiterste best om iedereen gewoon normaal en zo goed mogelijk van dienst te zijn. Echter zijn de omstandigheden niet meer normaal en dat heeft zo zijn gevolgen.

Team Slagerij Bouwmans 

Maatregelen

  • Wij vragen u zoveel mogelijk te betalen via pin. Er staan zakjes bij de automaat om uw handen te beschermen. Wij proberen zowel uw handen als onze eigen handen te beschermen. Bij het aanpakken van contant geld doen wij een zakje om onze hand of wassen onze handen.
  • Wij vragen u zoveel mogelijk tijdig te bestellen via de site (www.slagerijbouwmans.nl) of via de mail (info@slagerijbouwmans.nl) of telefonisch. En dan de afhaaltijd ook aanhouden, zodat wij ook ervoor kunnen zorgen dat uw bestelling klaarstaat en u zo kort mogelijk binnen hoeft te zijn. Dit om de wachttijd voor iedereen zo kort mogelijk te houden.
  • Klanten die niet fit zijn, hoesten of duidelijk verkouden zijn zullen wij vragen om de winkel te verlaten. U kunt dan beter iemand anders vragen uw boodschappen te doen voor u.
  • Wij nemen geen tassen aan van klanten. De tas met boodschappen wordt op de toonbank gezet waar u ze zelf kunt pakken. De benodigde afstand wordt dan gewaarborgd.
  • Houdt wat meer afstand als u in de winkel staat. We willen maximaal 4 klanten tegelijk in de winkel. We verzoeken u vriendelijk om buiten dan even te wachten, en ook daar met 1,5 meter afstand van elkaar. We proberen u zo vlug mogelijk te helpen om de wachttijd zo kort mogelijk te houden.
  • Winkelt u met meerdere mensen samen en er staan buiten nog klanten te wachten dan zullen wij moeten vragen dat de rest van het gezelschap de winkel verlaat zodat er 1 overblijft. Dan kunnen wij de volgende klant gaan helpen.
  • Bestel op tijd maar in geval van annuleren dit ook tijdig doorgeven. Voor bestellingen voor vrijdag en zaterdag: dan op woensdag voor 16.00 uur annulering doorgeven. Daarna niet meer mogelijk om te annuleren! Voor kerst kunt u bestellen en wijzigen tot maandag 21-12 10.00 uur!

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 08.30 - 18.00 uur
Woensdag: 08.30 - 18.00 uur
Donderdag: 08.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 08.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 08.00 - 16.00 uur

di t/m vrij: pauze van 12.15 tot 13.15 uur
za: geen pauze


Contact

Zeilbergsestraat 50
5751 LM Deurne, Nederland
Tel: +31 493 312 636
info@slagerijbouwmans.nl

┬ę2021 Slagerij Bouwmans
Made by Localtomorrow BV