Ideetjes voor een heerlijk Paasweekend!

Pasen staat weer voor de deur. Altijd weer een gezellig familiefeest met de sfeer van voorjaar in het achterhoofd en kijken uit naar warmere lentedagen want daar is Pasen toch een voorbode van!

Ook met Pasen zijn er verschillende eetmomenten per dag. Het ontbijt kan lekker uitgebreid , maar ook de lunch of brunch zijn supergezellig met een leuk gedekte tafel vol heerlijkheden. Misschien kunnen we zelfs wel buiten zitten. Ook voor een dinch, maar zeker voor het diner hebben we ook wel wat leuke ingrediënten.

Wel willen wij u vragen om voor het Paasweekend echt zoveel mogelijk te bestellen zodat we ook de door u gewenste producten voldoende op voorraad hebben. Daarbij ook graag de afgesproken afhaaltijd aanhouden Als altijd doen wij ons uiterste best om aan uw wensen te voldoen en alles op tijd klaar te krijgen.


Ontbijt/lunch/ brunch

- We hebben natuurlijk verschillende soorten vleeswaren uit eigen keuken die zeer geschikt zijn zoals gebraden rosbief of fricandeau, rauwe ham, rookvlees, maar ook vitello tonato, aspergeham, slagersachterham en peelham. Maar ook een gebraden kipfilet en diverse soorten gebraden gehakt en nog veel meer. Voor de kids een boterhamworst met een paasfiguurtje.

- Niet te vergeten: filet americain, sandwichcreme, franse lekkernij en een stukje hamtaart. Daarbij hebben we een jonge en jong belegen kaas maar ook een gluten- en lactosevrije licht belegen ensorkaas, superlekker!

- Worstenbroodjes uit eigen keuken mogen natuurlijk niet ontbreken, maar ook de saucijzenbroodjes zijn heerlijk

- Quiche met groente, ham en kaas

- Diverse soepen zoals aspergesoep, DE soep voor Pasen, maar ook bospaddenstoelensoep en tomaten crème, goulash, mosterd-zalm of spekjes, groente, paprika en zelfs erwtensoep

- De diverse broodjes zoals beenham-panini, shoarmaslof, zeilbergs mikske.

- Een salade uit eigen keuken, zowel bij lunch, dinch en diner.

Dinch/diner

- De diverse soepen zoals hierboven vermeld passen ook prima in deze eetmomenten

- Zo ook de quiche als heerlijk voorgerecht

- Onze rauwe ham of parmaham voor bij de meloen

- Vitello tonato en rundercarpaccio

- Gegaarde beenham/bourgondische rib of gebraden fricandeau als maaltijdcomponent, fijn kant & klaar

- Een lekkere varkensrollade om zelf te bakken, maar ook van kalf/kip of rundsvlees kunnen wij een mooie rollade maken. Natuurlijk ook andere prachtige stukken vlees hebben wij voor u op voorraad zoals entrecote of tournedos. U vraagt en wij maken het voor u!

- Kant & klaar gerechten zoals onze bekende varkenshaas in roomsaus, een kipsaté of rundergoulash, hachee of boeuf bourgignon zijn ook uitermate geschikt en makkelijk tijdens deze dagen

- EN ……ONZE KANT&KLAAR MAALTIJD: ASPERGES MET SLAGERSACHTERHAM,EI, KRIELTJES EN HOLLANDAISESAUS

EN NIET TE VERGETEN GOURMET EN BARBECUE. Op deze site vindt u hiervoor alle informatie bij de folders gourmet en barbecue.  En dit kan allebei binnen of buiten dus het weer hoeft geen spelbreker meer te zijn!

SMAKELIJK ETEN EN ALS U EEN VRAAG HEEFT ALTIJD EVEN CONTACT OPNEMEN met 0493-312636, WIJ PROBEREN HET TE REGELEN VOOR U!.

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 08.30 - 18.00 uur
Woensdag: 08.30 - 18.00 uur
Donderdag: 08.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 08.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 08.00 - 16.00 uur

di t/m vrij: pauze van 12.15 tot 13.15 uur
za: geen pauze


Contact

Zeilbergsestraat 50
5751 LM Deurne, Nederland
Tel: +31 493 312 636
info@slagerijbouwmans.nl

©2021 Slagerij Bouwmans
Made by Localtomorrow BV