Meer dan de winkel aan de Zeilbergsestraat

Heerlijk vlees bij de juiste wijn Onze eigen ambachtelijke rokerij Onze goedgevulde toonbank

Ontbijt/br(l)unch

Voor speciale gelegenheden of zomaar gezellig, is het leuk om gezamelijk te ontbijten, brunchen of lunchen. Bijvoorbeeld met Pasen, Moederdag, vaderdag, maar ook met verjaardagen (bijv. 40 of 50 jaar), Valentijn, huwelijksjubilea en zo zijn er wel meer geschikte gelegenheden voor zo'n geniet-moment. Dit kunnen wij voor u verzorgen. Er zijn natuurlijk allerlei mogelijkheden.

Het lunch/brunch pakket hieronder vermeld is een basispakket. Wij kunnen natuurlijk het pakket geheel naar wens samenstellen. Voor ontbijt zou natuurijk de samenstelling af kunnen wijken. We maken het gewoon op maat! Zo uitgebreid als u het maar hebben wilt of misschien juist wat eenvoudiger!

Als brunch/ lunch hebben we het volgende startpakket:

We beginnen met soep met stokbrood en kruidenboter. Daarna is er wit brood, bruin brood, krentebrood, zachte witte broodjes en een croissant p.p. Bij dit pakket zit een vleesschaal met 5 soorten vleeswaren en kaas. De soorten zijn dan rauwe ham, gebraden gehakt, snijworst, slagersachterham en runderrookvlees. Daar komt nog bij per persoon 2 plakken beenham met beenhamsaus, vacuum verpakt zodat u ze, indien gewenst, vlug kunt opwarmen in water. De hoeveelheden zijn afgestemd op het aantal personen. Bij een grotere groep kunnen we voor 2 soorten soep zorgen. Dit pakket kost vanaf Euro 8.50 p.p.Wijzigingen zijn natuurlijk altijd mogelijk, de prijs kan dan iets wijzigen.


Uitbreiding van dit pakket met warm vlees is natuurlijk mogelijk, zoals met bijvoorbeeld kipsate, stoofvlees of gehaktballetjes in saus.  Als bijgerecht kunnen we ook voor verse rauwkost en vers fruit zorgen. Voor meer info over mogelijkheden en kosten neem contact op met 0493-312636. Dit pakket dient wel tijdig besteld te worden om aan al uw wensen te kunnen voldoen.