Meer dan de winkel aan de Zeilbergsestraat

Heerlijk vlees bij de juiste wijn Onze eigen ambachtelijke rokerij Onze goedgevulde toonbank

Paaslekkers

Pasen staat weer voor de deur. Altijd weer een gezellig familiefeest met de sfeer van voorjaar in het achterhoofd.Ook met PAsen zijn er verschillende eetmomenten per dag. Het ontbijt kan lekker uitgebreid , maar ook de lunch of brunch zijn supergezellig met een leuk gedekte tafel vol met heerlijkheden. Misschien kunnen we zelfs wel buiten zitten. Ook voor een dinch maar zeker voor het diner hebben we ook wel wat leuke ingredienten.

Ontbijt/lunch/ brunch:
- we hebben natuurlijk verschillende soorten vleeswaren uit eigen keuken die zeer geschikt zijn zoals gebraden rosbief of fricandeau, rauweham, rookvlees, maar ook vitello tonato, aspergeham en peelham. Maar ook een gebraden kipfilet en diverse soorten gebraden gehakt en nog veel meer. Voor de kids een boterhamworst met een paasfiguurtje. 
- Niet te vergeten: filet americain, sandwichcreme, franse lekkernij en een stukje hamtaart. Daarbij hebben we een jonge en jong belegen kaas maar ook een gluten en lactose vrije lichtbelegen ensorkaas, superlekker!
- worstebroodjes uit eigen keuken mogen natuurlijk niet ontbreken, maar ook de saucijzebroodjes zijn heerlijk
- Quiche 1 met groente, ham en kaas; Quiche 2 met groente, kip, nootjes en brie
- diverse soepen zoals aspergesoep, de soep voor Pasen, maar ook bospaddestoelensoep en tomaten, goulash, mosterd-zalm, groente, lenteui en zelfs ertwtensoep
- de diverse broodjes zoals beenham-panini, shoarmaslof, zeilbergs mikske, kipwrap
- preisalade uit eigen keuken, zowle bij lunch, dinch en diner.

Dinch/diner:
- de diverse soepen zoals hierboven vermeld passen ook prima in deze eetmomenten
- zo ook de beide quiche als heerlijk voorgerecht, PORTOBELLO GEVULD MET GEHAKT
- onze rauwe ham of parmaham voor bij de meloen of vitello tonato en rundercarpaccio
- gegaarde beenham/bourgondische rib of gebraden fricandeau als maltijdcomponent, fijn kant & klaar
- een lekkere varkensrollade om zelf te bakken, maar ook van kalfs/kip of rundsvlees kunnen wij een mooie rollade maken.Natuurlijk ook  andere prachtige stukken vlees hebben wij voor u op voorrad zoals entrecote of tournedos. U vraagt en wij maken het voor u!
- kant&klaar gerechten zoals onze bekende varkenshaas in roomsaus, een kipsate of stoofgerechten  zijn ook uitermate geschikt en makkelijk tijdens deze dagen  
- ONZE KANT&KLAAR MAALTIJD: ASPERGES MET BEENHAM, GEBAKKEN KRIELTJES EN HOLLANDAISESAUS

EN NIET TE VERGETEN GOURMET EN BARBECUE. Op deze site vindt u hiervoor alle informatie bij de folders gourmet en barbecue. KJlik op gourmet of barbecue en u wordt meteen naar de folder doorgestuurd..  En dit kan allebei binnen of buiten dus het weer hoeft geen spelbreker meer te zijn!

SMAKELIJK ETEN EN ALS U EEN VRAAG HEEFT ALTIJD EVEN CONTACT OPNEMEN 0493-312636, WIJ PROBEREN HET TE REGELEN VOOR U!.