Meer dan de winkel aan de Zeilbergsestraat

Heerlijk vlees bij de juiste wijn Onze eigen ambachtelijke rokerij Onze goedgevulde toonbank

Braaipakket

Naast barbecue hebben we ook een pakket geschikt voor het bakken in een (party)pan, op een bakplaat (van een barbecue of zelfs gourmetstel) of bijv. een schotelbraai. Het is eigenlijk een combinatie van barbecue en wokken. Door gebruik te maken van een plaat waarop gebraden wordt i.p.v. een rooster kun je een combinatie maken van grote en kleinere stukken vlees. Daarbij kunnen er dan ook groenten, uitjes, champignons en aardappeltjes meegebakken worden zodat U steeds een ander menu op Uw bordje krijgt. Gezellig samen bakken en samen delen. We hebben het volgende pakket voor U samengesteld. Wijzigingen zijn natuurlijk altijd mogelijk, in hoeverre dat invloed heeft op de prijs hangt af van de nieuwe samenstelling van het pakket. Indien u online bestelt graag aangeven bij opmerkingen of u:
a. vers of afbakstokbrood bij uw bestelling wenst
b. fruit uit blik of vers fruit (mdeerprijs 0.60 p.p.) bij uw bestelling wenst  
Geeft u GEEN voorkeur aan dan ontvangt u vers stokbrood en fruit uit blik.

BESTELLEN VOOR ZATERDAG 11-4 DAN VOOR VRIJDAG 10-4 13.00 VIA SITE BESTELLEN , DAARNA IS HET NIET MEER MOGELIJK OM VIA SITE TE BESTELLEN . I.V.M. DE VERWACHTE GROTE TOELOOP MOETEN WIJ DEZE SLUITINGSTIJD HANTEREN. ZODAT WIJ TOCH DE TIJD HEBBEN OM UW BESTELLING KLAAR TE MAKEN. HET IS VOOR ONS OOK EEN GROOT GEMAK ALS U UW BESTELLING OP DE AFGESPROKEN TIJD OP KOMT HALEN  BENT U TE VROEG EN IS HET NIET KLAAR DAN MOETEN WIJ U  HELAAS VERZOEKEN OM OP DE  AFGESPROKEN TIJD TERUG TE KOMEN  HET KOST HEEL VEEL TIJD OM IETS TE ZOEKEN WAT ER NOG NIET IS EN HET DAN NOG KLAAR TE MAKEN, TIJD DIE WE EFFICIENTER KUNNEN EN MOETEN BESTEDEN. EN WAARDOOR WE KLANTEN DIE WEL OP TIJD ZIJN LANGER MOETEN LATEN WACHTEN. OOK IN DEZE HOPEN WE DAT U BEGRIP VOOR ONS STANDPUNT EN DAT WE DIT MOETEN DOEN  JUIST OM U ZO GOED MOGELIJK VAN DIENST TE KUNNEN ZIJN!

1.   BRAAIVLEESPAKKET: 

 1. hamburger
 2. barbecueworstje
 3. gemarineerde halve speklap
 4. varkenshaasblokken in satemarinade
 5. gemarineerde kipreepjes
 6. gemarineerde biefblokken
 7. shoarmareepjes

Dit vlees pakket kost Euro 4.75 per persoon

2.    BRAAIPAKKET COMPLEET a 10.99 en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. 7 vleessoorten (zie boven)
 2. 2 soorten rauwkost
 3. wokgroente
 4. 3 soorten saus (zigeuner-, cocktail- en knoflooksaus)
 5. perzik/ananas uit blik of vers fruit(meerprijs 0.60 p.p.)
 6. aardappelpartjes
 7. huzarensalade uit eigen keuken
 8. gesneden uitjes en hele champignons
 9. stokbrood
 10. kruidenboter

Wijzigingen in vleessoorten, sauzen etc zijn altijd mogelijk. Ook kunt U dingen bijbestellen of juist onderdelen uit het pakket weglaten. Wat de consequenties voor de prijs zullen zijn zal dan apart bekeken moeten worden.