Meer dan de winkel aan de Zeilbergsestraat

Heerlijk vlees bij de juiste wijn Onze eigen ambachtelijke rokerij Onze goedgevulde toonbank

Reepjesfeest

+ Let op: indien u online besteld graag aangeven bij opmerkingen of u

                         a. vers of afbakstokbrood wenst bij uw bestelling!
                         b. vers fruit (meerprijs van 0.60 p.p.) of fruit uit blik wenst bij uw bestelling!
   Indien u NIETS vermeld krijgt u vers stokbrood en fruit uit blik bij uw bestelling!!

BESTELLEN VOOR ZATERDAG 11-4 DAN VOOR VRIJDAG 10-4 13.00 VIA SITE BESTELLEN , DAARNA IS HET NIET MEER MOGELIJK OM VIA SITE TE BESTELLEN . I.V.M. DE VERWACHTE GROTE TOELOOP MOETEN WIJ DEZE SLUITINGSTIJD HANTEREN. ZODAT WIJ TOCH DE TIJD HEBBEN OM UW BESTELLING KLAAR TE MAKEN. HET IS VOOR ONS OOK EEN GROOT GEMAK ALS U UW BESTELLING OP DE AFGESPROKEN TIJD OP KOMT HALEN  BENT U TE VROEG EN IS HET NIET KLAAR DAN MOETEN WIJ U  HELAAS VERZOEKEN OM OP DE  AFGESPROKEN TIJD TERUG TE KOMEN  HET KOST HEEL VEEL TIJD OM IETS TE ZOEKEN WAT ER NOG NIET IS EN HET DAN NOG KLAAR TE MAKEN, TIJD DIE WE EFFICIENTER KUNNEN EN MOETEN BESTEDEN. EN WAARDOOR WE KLANTEN DIE WEL OP TIJD ZIJN LANGER MOETEN LATEN WACHTEN. OOK IN DEZE HOPEN WE DAT U BEGRIP VOOR ONS STANDPUNT EN DAT WE DIT MOETEN DOEN  JUIST OM U ZO GOED MOGELIJK VAN DIENST TE KUNNEN ZIJN!

Wokmenu/Reepjesfeest

Een pakket bestaande uit verschillende vleessoorten in reepjes gesneden en al dan niet gekruid of gemarineerd, helemaal compleet. Dit kunt U bakken in een grote partypan, maar ook de plaat van een gourmetstel of een barbecueplaat is hiervoor geschikt. Het werkt het fijnst als U elke keer één vleessoort tegelijk roerbakt, bijvoorbeeld samen met wat uitjes of champignons of aardappeltjes, anders mengt U de verschillende vleessoorten en smaken door elkaar en dat is zonde van de smaakbeleving!
 COMPLEET WOKPAKKET
Dit pakket kost Euro 10.99 per persoon
1.7 soorten vlees per persoon  
   1. gemarineerde spekreepjes
   2. shoarmareepjes
   3. biefreepjes in pepermarinade
   4. gemarineerde kipreepjes
   5. biefreepjes in caribean marinade
   6. naturel varkensreepjes
   7. varkenshaasreepjes in dyon marinade

Wilt U meer/minder gemarineerd of anders gemarineerd, bij bestellen aangeven. Bestelt u online; dan bij opmerkingen vermelden.
Wilt u vers stokbrood of afbakbrood bij uw bestelling, bij bestellen aangeven. Bestelt u online; dan bij opmerkingen vermelden.
Wilt u fruit uit blik of vers fruit bij uw bestelling, bij bestellen aangeven. Bestelt u online; dan bij opmerkingen vermelden.
Geeft u geen voorkeur aan dan ontvangt u vers stokbrood en fruit uit blik bij uw bestelling!

1. vlees (zie boven)
2. 2 verschillende verse rauwkostsalades + wokgroente
3. 3 soorten saus (zigeuner-, cocktail- en hamburgersaus)
4. perzik/ananas uit blik of vers fruit (meerprijs 0.60 p.p.)
5. gesneden uitjes en hele champignons
6. aardappelpartjes
7. stokbrood (vers of afbak)
8. boter om te bakken
9. kruidenboter
10. huzarensalade uit eigen keuken  
  
Mocht U andere wensen hebben dan kunt U natuurlijk variëren in de vleessoorten, de prijs kan dan eventueel wel wijzigen. Ook kunt U kiezen voor andere sauzen.  Voor prijzen informeer bij onze winkeldames. Indien u online besteld graag bij opmerkingen aangeven of u vers of afbakstokbrood bij uw bestelling wenst!