Meer dan de winkel aan de Zeilbergsestraat

Heerlijk vlees bij de juiste wijn Onze eigen ambachtelijke rokerij Onze goedgevulde toonbank

Sinterklaaspagina

Op deze pagina geven we wat meer info over de mogelijkheden die wij hebben om de Sinterklaasperiode nog gezelliger en lekkerder te maken. DINSDAG 4 DECEMBER EN WOENSDAG 5 DECEMBER ZIJN WIJ NATUURLIJK DE HELE DAG GEOPEND dus ook dan kunt u gewoon binnen lopen en/of natuurlijk uw bestelling afhalen. Maar voor de mensen die het weekend voorafgaand, dus 1 en 2 december iets ondernemen, helpen wij ook graag en staan zaterdag 1 december de gehele dag voor u klaar!!  

- We hebben natuurlijk onze heerlijke worstebroodjes van onze eigen gehakt. Uitermate geschikt om de avond mee te beginnen, want dan hebben we natuurlijk geen zin om uitgebreid te koken. De oven voorverwarmen op 160 C en na ruim 10 minuten kunt u al beginnen. Superlekker zo uit de hand opeten. Ook hebben we weer de S van Sinterklaas worstbrood in het assortiment tijdens de Sinterklaasweek!!

- Een lekkere kop warme soep is ook niet te versmaden. We hebben verschillende soorten in ons assortiment, zoals erwtensoep, goulashsoep, bosuisoep, tomatensoep, bospaddestoelensoep. In combinatie met bovengenoemd worstenbroodje heeft u een behoorlijk maaltje verorbert.

- We hebben nog andere broodjes zoals ons Zeilbergs mikske, broodje Bouw of kijk eens naar onze quiches.

- Ook weer in het assortiment onze superworstebrood in de vorm van de S van SINTERKLAAS. Deze S is ook uitermate geschikt als leuk kadootje,  als relatiegeschenkje of als onderdeel van een decemberpakket.

- Maar altijd weer de lekkerste manier om Sinterklaas avond te beginnnen of misschien wel af te sluiten is gezamelijk te gaan gourmetten. Hiervoor hebben we verschillende pakketten. Alle informatie over de gourmetpakketten kunt u HIER (hier klikken voor de link) vinden. Graag aangeven of u VERS of AFBAK STOKBROOD bij uw bestelling wilt hebben, zeker voor zondag 2 december. Geeft u niets aan dan krijgt u automatisch vers stokbrood!  Wilt u liever informatie over onze andere pakketten, zoals onze fondue, steengrill, wok/reepjesfeest of barbecue paketten? Dan kunt u deze HIER (hier klikken voor de link) bekijken.

- Allerlei lekkernijen om van te smullen bij het uitpakken van de kadootjes zoals filet americain, sandwichcreme, bouillisalade en hamtaart met stokbrood of toastjes, lange jannen, metworstjes of tapasvleeswaren zoals pain d'ardenne, parmaham, notencervelaat, panchetta tec tec.

- Warme drumsticks, kuikenbouten, spareribs, saucijzebroodjes :