Meer dan de winkel aan de Zeilbergsestraat

Heerlijk vlees bij de juiste wijn Onze eigen ambachtelijke rokerij Onze goedgevulde toonbank

Specialiteit van de week

In onze winkel hebben we een groot vast assortiment aan produkten die normaal altijd in onze toonbank liggen. Voor de afwisseling en voor de klanten die een keer wat anders willen hebben wij voor U de specialiteit van de week. Dit artikel ligt 2 achtereenvolgende weken in onze toonbank, soms apart , soms eenvoudig maar altijd afwijkend van het normale assortiment:

 

SPECIALITEIT VAN DE WEEK VAN SLAGERIJ BOUWMANS, BIJ KONINKLIJKE BESCHIKKING HOFLEVERANCIER

SPECIALITEIT week 42/43

Quiche: deegbakje gevuld met vulling van prei, slagersham, kaas en ei uit eigen oven, als snack of voorgerecht, 100 gram 1.45. Kant &klaar en uit eigen keuken en lekker vers!!

Specialiteit week 44/45

Biefstuk milano: een biefje gevuld met tapenade en gemarineerd, superlekker,100 gram 1.89

Shoarmasloffen:

 

Een shoarmaslof is een pistolet besmeerd met zoet-pittige chilisaus en gevuld met shoarmavlees. De bovenzijde is gegarneerd met  plakjes kaas.  Het geheel is kant&klaar, u hoeft het alleen even af te bakken in de oven voor het knapperige broodje! Per stuk 2.99 en dat voor bijna een heel maal!

Pulled pork: 

mals, door slow-cooking, lang gegaard draadjes varkensvlees met smakelijke saus, heerlijk bij brood, stamp, in een  wrap etc.  Al helemaal kant&klaar, alleen nog even opwarmen en klaar, 100 gram  0.99, natuurlijk uit eigen keuken!!.

Kijk ook eens naar onze reguliere specialiteiten:

- worstenbroodjes                         
- saucijzenbroodjes 
maar ook: ROOKWORST, KNAKWORST,   ZEILBERGS MIKSKE en allemaal uit eigen keuken!