Meer dan de winkel aan de Zeilbergsestraat

Heerlijk vlees bij de juiste wijn Onze eigen ambachtelijke rokerij Onze goedgevulde toonbank

Specialiteit van de week

In onze winkel hebben we een groot vast assortiment aan produkten die normaal altijd in onze toonbank liggen. Voor de afwisseling en voor de klanten die een keer wat anders willen hebben wij voor U de specialiteit van de week. Dit artikel ligt 2 achtereenvolgende weken in onze toonbank, soms apart , soms eenvoudig maar altijd afwijkend van het normale assortiment:

 

SPECIALITEIT VAN DE WEEK VAN SLAGERIJ BOUWMANS, BIJ KONINKLIJKE BESCHIKKING HOFLEVERANCIER

SPECIALITEIT week 42 en 43

Winterbol:

Weer een smakelijke speciaal:De naam past niet altijd maar dan maken we er gewoon herfstbol van. Dit is een hele grote  gehaktbal, voor u ale helemaal kant & klaar gemaakt. Extra smakelijk door de kruiden en het toevoegen van extra ingredienten om er zo iets heel lekkers en speciaals van te maken. Per stuk 2.99, goed voor 2 personen!

SPECIALITEIT  week 44 en 45

Kip Krokant:

Hiervoor gebruiken wij speciaal geselecteerde magere kipfiletjes. Deze leggen we in een speciaal sausje om nog wat extra smaak en malsheid toe te voegen. Daarna worden ze stuk voor stuk gepaneerd met een krokant paneermeel. Rustig bakken en niet te lang bakken om  de malsheid te behouden, 100 gram 0.95

 

Speciaal en toch gewoon verkrijgbaar !!

Shoarmasloffen:

Een shoarmaslof is een pistolet besmeerd met zoet-pittige chilisaus en gevuld met shoarmavlees. De bovenzijde is gegarneerd met  plakjes kaas.  Het geheel is kant&klaar, u hoeft het alleen even af te bakken in de oven voor het knapperige broodje! Per stuk 2.99 en dat voor bijna een heel maal!

Pulled pork: 

mals, door slow-cooking, lang gegaard draadjes varkensvlees met smakelijke saus, heerlijk bij brood, stamp, in een  wrap etc.  Al helemaal kant&klaar, alleen nog even opwarmen en klaar, 100 gram  0.99, natuurlijk uit eigen keuken!!.

Kijk ook eens naar onze reguliere specialiteiten:

- worstenbroodjes                         
- saucijzenbroodjes 
maar ook: ROOKWORST, KNAKWORST,   ZEILBERGS MIKSKE en allemaal uit eigen keuken!