Meer dan de winkel aan de Zeilbergsestraat

Heerlijk vlees bij de juiste wijn Onze eigen ambachtelijke rokerij Onze goedgevulde toonbank

Stamppotbuffet

Nieuw in ons assortiment:

Stamppotbuffet:

Wij bieden een leuk nieuw concept aan. Het lijkt misschien ouderwets maar superlekker in de tegenwoordige tijd. Een buffetje met kant&klare gerechten dat u in een handomdraai warm maakt. En dan genieten van de winterse smaken. Het gehele buffet voor 6.75 per persoon.

Het buffet is als volgt samengesteld:

1. Stamppot (400 gram):  We hebben 3 soorten stamppot nml. hutspot...boerenkool.... zuurkool. U kunt kiezen voor 1 soort, eventueel 2 of zelfs alle 3. De hoeveelheid aan gewicht wordt verdeeld over het aantal soorten dat u kiest.

2. Runderhachee (150 gram): Per persoon krijgt u een vaste hoeveelheid kant&klare runderhachee bij dit buffet.

3. Rookworst (100 gram): Per persoon voegen we ook een stukje rookworst toe.

4. Speklapje: Per persoon zit er een halve gegaarde speklap inbegrepen.

5. Jus: Als laatste krijg u er ook nog jus bij voor in het kuiltje van de stamppot.

In verband met de nodige voorbereidingen wel graag donderdag bestellen als u dit in het vrijdag/ het weekend of dinsdag wilt doen en zaterdag als u dit voor een woensdag of donderdag wilt bestellen

Wij kunnen het op 2 manieren voor u inpakken, de eerste is in magnetronbakken. Deze bakken zijn geschikt om te gebruiken om de spullen in de magnetron op te warmen. Een andere mogelijkheid is om alles in vacuumzakken te verpakken. Deze kunt u in warm water verwarmen. Bij de bestelling graag even aangeven hoe u alles verpakt wilt hebben.

Indien gewenst kunt u beschikken over au-bain maries of partypannen om de spullen in warm te houden. In de laatste kunt u eventueel ook de spullen verwarmen en daarna warmhouden. Bij bestelling wel aangeven of u hierover wilt beschikken. Het wordt NIET automatisch voor u gereserveerd. Op basis van beschikbaarheid!!