Meer dan de winkel aan de Zeilbergsestraat

Heerlijk vlees bij de juiste wijn Onze eigen ambachtelijke rokerij Onze goedgevulde toonbank

Partypan

Leuk pakket voor een gezellige avond met familie of vrienden. De ideale manier om zonder inspanning en simpel een groot assortiment hapjes te serveren. 

PARTYPANFOLDER         

Slagerij Bouwmans                                  

Zeilbergsestraat 50                                

5751 LM Deurne                                       

0493-312636                                         

e-mail: info@slagerijbouwmans.nl

We hebben voor U een heel leuk item in ons assortiment. U wilt een gezellig avondje organiseren met vrienden/familie etc. en allerlei warme hapjes presenteren zonder dat U uren in de keuken hoeft te staan….

Dan is het volgende misschien wel iets voor U. We hebben nu een nieuw concept. U kunt bij ons een partypan bestellen helemaal gevuld met allerlei vleeshapjes. U steekt de stekker in het stopcontact op stand 1 en na een klein uur heeft U allemaal lekkere warme hapjes. Alleen na verloop van tijd een keer omscheppen, de rest gaat vanzelf. A.u.b. niet met een scherp voorwerp!

Assortiment:

  1. Gehaktballetjes in saus gemarineerd
  2. Spareribjes
  3. Kipspiesjes
  4. Kipkluifjes
  5. Hamburgertjes
  6. Plakken gegrilde worst

In een pan zitten tussen de 160 en 170 hapjes en is voldoende voor 15 tot 20 personen. De pan wordt erbij geleverd en is dan al gevuld. De pan met de roosterverdeling dient na gebruik weer retour geleverd te worden. Dit gehele pakket kost 52.99. Bij een kleiner aantal personen wordt de prijs 3.89 p.p.

Het is eventueel mogelijk het pakket uit te breiden met stokbrood, kruidenboter en sausjes maar dat moet U apart erbij bestellen.Dit geldt ook als u er rauwkost bij wilt bestellen. Indien u online bestelt graag aangeven bij opmerkingen als u het  complete pakket wilt  en daar ook melden of u vers of afbakstokbrood bij uw bestelling wenst! Bij grote pan 78.75 en anders 1.89 p.p.   

U kunt het assortiment eventueel aanpassen. Andere mogelijheden zijn zeeuws spek, gebakken peelham of scampies. Dit heeft wel gevolgen voor de prijs, deze moeten we dan wel aanpassen.