Meer dan de winkel aan de Zeilbergsestraat

Heerlijk vlees bij de juiste wijn Onze eigen ambachtelijke rokerij Onze goedgevulde toonbank

Vacatures

Wij zijn Slagerij Bouwmans. Een bedrijf dat al meer dan 100 jaar aktief is en een bekende naam in Deurne en omstreken. We zijn zelfs bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier en dat wordt je niet zomaar. Bekend om onze ambachtelijke kwaliteitsprodukten,  maar ook voor barbecue, gourmet etc. etc.  Met het hele pakket hebben we een goede naam en grote naamsbekendheid opgebouwd waar we trots op zijn. Dat geeft het werk net dat beetje meer.

Vacature:

Voor onze winkel zijn  wij op zoek naar mensen die het leuk vinden om met hun handen te werken, produkten te maken en ze dan aan de klant te verkopen. Ervaring niet perse noodzakelijk, alles is te leren. Tussen de 20-38 uur per week. Bel naar 0493-312636 of 0623714580 voor meer info!  

Wij zijn op zoek naar een leuke meid of jongen die op zaterdag bij ons wil inspringen voor allerlei werkzaamheden. Maar ook voor de vakanties! O.a. artikelen klaarmaken, inpakwerkzaamheden, opruim- en schoonmaakwerkzaamheden. In 1 dag per week toch wat uurtjes maken. In de vakantie hebben we natuurlijk meer werk, dus wil je graag meerdere uren werken om zo lekker wat te verdienen, bel dan voor meer info 0493-312636 of 0623714580, Vanaf 15-16 jaar.