Meer dan de winkel aan de Zeilbergsestraat

Heerlijk vlees bij de juiste wijn Onze eigen ambachtelijke rokerij Onze goedgevulde toonbank

Uw slager

De 1e gedachte bij het woord slagerij is natuurlijk: daar verkopen ze vlees. En dat klopt ook.

Maar er is nog zoveel meer dan alleen vlees verkopen. Voor het lapje vlees in uw pan ligt of dat plakje vleeswaar op uw boterham is gelegd heeft het al heel wat bewerkingen ondergaan. Als slagerij onderscheiden we ons door het vers vlees allemaal zelf uit te snijden en te verwerken tot het eindprodukt dat u mee naar huis neemt. Zowel het varkensvlees (1/2 varkens) als het rundvlees komt in grote stukken binnen, dus zo vers als maar mogelijk is en ook zo puur mogelijk want het is dan nog niet veel in andere handen geweest. Natuurlijk werken wij met vlees gecertificeerd met het "beter leven keurmerk"   en voldoen daarmee aan de eisen voor de welzijn van de dieren.

Een heel groot deel van de vleeswaren, kant&klaar gerechten, maaltijden of produkten worden in ons eigen bedrijf geproduceerd. Van rauwe ham tot gebakken drumstick en lasagne tot boterhamworst. De vleeswaren uit eigen keuken worden op de site bij de online verkoop allemaal gemerkt met een bolletje, zodat u in 1 oogopslag kunt zien waar u voor kiest. Dus kort gezegd: een ambachtelijke slagerij die de woorden: vers, kwaliteit, eigen ambachtelijke produkten hoog in het vaandel heeft staan. En daarbij zijn goede service en de aantrekkelijke prijs van onze produkten ook heel belangrijke speerpunten. Wij doen ons uiterste best de klant zo keurig en vlug mogelijk te helpen met kwalitatief hoogwaardige produkten en dat tegen nette prijzen!! 

Daarbij is ons bedrijf meer dan alleen het winkeltje aan de Zeilbergsestraat. Achter de schermen wordt ook dagelijks gewerkt om de vers vleestoonbanken van de PLUS Bouwmans aan de Zeilbergsestraat en de PLUS St. Jozefstraat te bevoorraden.
 

Zoals al gezegd maken we als ambachtelijk slager vanzelfsprekend ook veel vleeswaren zelf. Die kunt U bij ons kunt kopen, bij de PLUS in Zeilberg, de PLUS in StJozef en bij PLUS Helmond in winkelcentrum de Bus maar ook bij vele andere slagers en supermarkten in het zuiden van Nederland die via verschillende vleeswarengrossiers in het land met onze produkten bevoorraad worden. Behalve "gewoon"slager zijn we dus ook nog een soort vleeswarenfabrikant. En daar zijn we ook wel een beetje trots op. Want er is immers alleen belangstelling voor je produkt als de klant je produkten lekker vindt en de kwaliteit van hoog niveau is.